Cele mai bune ştiri - aici şi acum!
12 comentarii
Informaţii şocante / ştiri de ultimă oră

Câștigătoarea maratonului de fitness a înșelat juriul. Ce a ajutat-o, de fapt, să slăbească?

Imagini oferite de Raluca Ciritean

Câștigătoarea maratonului de fitness ”Elimină excesul”, Raluca Ciritean în vârstă de 27 ani a fost acuzată de încălcarea regulilor chiar înainte de închidere.

Tânăra a reușit să slăbească 39 kg în 3 luni!
Adversarele sale afirmă că Raluca nu mergea la sală, ba din contra, consuma fast-food în loc de hrană dietetică! Imagini scandaloase şi adevărul despre câştigătoare în articolul nostru.

Maratonul de fitness ”Elimină excesul” a devenit unul din cele mai grandiose, la el au participat 745 persoane cu vârstă diferită. S-a pus la bătaie un premiu de $10.000. Pentru aceasta, participanții trebuiau să elimine cât mai multe kg în termen de 3 luni.

Imagini oferite de Raluca Ciritean

În fiecare zi au oferit juriului fotografiile din sala de sport și meniul detaliat cu un minim de calorii. Mai mult de jumătate dintre participanți au cedat și au abandonat maratonul după prima lună, cei mai persistenți au rămas. Printre ei și viitoarea câștigătpare- Raluca Ciritean.

Tânăra a avut o reușită record, minus 39 kg! Pentru comparație, următorul rival a slăbit doar 24 kg. Dar imediat ce Raluca și-a ridicat premiul, au ieșit la iveală detalii picante.

Fosta sa rivală a postat în rețea corespondența din care ne dăm seama că Raluca nu ținea dietă și nu mergea la sală.
Munceşti la sală?Eu am dat o fugă la McDonald's să iau prânzul.
16:45
Citeşte
16:46
Eşti tare! Dacă continui, în loc să slăbeşti, până la sfârşitul maratonului o să te îngraşi
Ţin totul sub control! Savurez Big-mack-ul, dar iau un spray special
16:45
Citeşte
16:49
Ce fel de spray ? Dar cu fotografiile pentru juriu cum rămâne? Îşi vor da seama!
Ba nu! Am descărcat câteva foto de pe stoc şi le trimit astăzi. Trebuie să rămână între noi, înţelegi...
16:50
Fosta sa rivală a postat în reţea corespondența din care ne dăm seama că Raluca nu ținea dietă și nu mergea la sală.
Participanta care a trimis screenshot-ul a cerut să rămână incognito

Mai târziu, în reţea au apărut imagini ce demonstrează că tânăra este o vizitatoare înrăită al McDonald’s, iar clubul de fitness a confirmat că aceasta nu s-a prezentat la niciun antrenament

Imagini preulate de pe camerele de supraveghere McDonald’s

Aceasta a cauzat un val de comentarii negative la adresa câştigătoarei. Era învinuită precum că şi-ar fi făcut liposucţie şi operaţie pentru îngustarea stomacului. A fost nevoită să mărturisească tot.

Ea ia un preparat care blochează asimilarea carbohidraților și dezintegrează depunerile de grăsime. Cu Fitospray poţi să mănânci cît vrei şi să slăbeşti!

Organizatorii maratonului sunt confuzi: pe de o parte, este incorect faţă de ceilalţi participanţi, pe de altă parte, tânăra n-a încălcat regulile, ci a consumat doar cafea naturală. Oricine ar fi putut face aceasta.

Am întrebat de un nutriţionist dacă este real să slăbeşti atât de mult cu ajutorul Fitospray şi dacă contravine regulilor concursului:

Şerban Fetescu, nutriţionist Analizând compoziţia Fitospray am constatat că este cel mai bun produs pentru slăbit la acest moment. Este absolut sigur pentru sănătate, funcționează numai datorită extractelor naturale. Datorită combinaţiei corecte a extractelor, produsul acţionează simultan în câteva direcţii: ameliorarea metabolismului, arderea grăsimilor, eliminarea toxinelor, suprimă apetitul. Fitospray te ajută să slăbeşti şi-ţi fortifică organismul. Faptul că participanta a folosit acest produs nu încalcă regulile. Celor ce încearcă să slăbească, îi sfătuiesc să nu-şi tortureze organismul cu diete, dar să aleagă acest produs.
Imagini oferite de Raluca Ciritean

Indiferent dacă Raluca va fi lipsită de premiu sau nu, ea a obţinut deja cel mai important lucru - un corp zvelt şi sănătos. În exclusivitate pentru cititorii noştri am căutat site-ul oficial de pe care puteţi comanda Fitospray. Aşteptăm comentariile şi rezultatele voastre.

Comentarii:
Amica mea a participat la acest maraton şi a slăbit 7,5 kg)) Mi-am dat seama imediat, câştigătoarea n-a slăbit de flori de cuc 40 kg. E ireal.
Răspunde
am slăbit cu Fitospray acum în 3 ani. În prima lună am dat jos 17 kg. Această greutate se menţine şi până în prezent! Păcat că acolo știe puțină lume despre acest preparat...
Răspunde
Un premiu de 10 mii pus la bătaie? Real? Regret că n-am participat şi eu la acest maraton. De dragul banilor n-aş fi mâncat deloc 3 luni.
Răspunde
Consider că a încălcat regulile. Deci, ceilalţi participanţi au muncit la sală, au ţinut diete, iar ea a băut doar cafea? Cu sigranţă nu merită premiul.
Răspunde
Regulamentul nu conţine o astfel de specificare! Deci, n-ai voie să bei nici ceai, dacă te ajută să slăbeşti? Sau fructe. Prostii! Nu a încălcat regulile. Tânăra e bravo, a găsit o modalitate să-i întreacă pe toţi. În plus, a căpătat un corp frumos.
Răspunde
Wow, Fitospray, am slăbit cu ajutorul lui după naştere în 2 luni. Au rămas toţi cu gura căscată! 25 kg ia-i de unde nu-s. Produsul e tare bun.
Răspunde
Mai să fie, eu nu consum decât ţelină, dar uite că aş putea mânca burgeri şi în acelaşi timp să slăbesc! De ce n-am aflat mai devreme despre acest produs???
Răspunde
Credeţi în toate prostiile! Sigur e vorba de chimicale. E ireal să slăbeşti atât de mult. Nici pielea nu s-a lăsat.
Răspunde
Ce tot spui? Dacă ar fi luat chimicale 3 luni la rând, acum ar fi fost în cel mai bun caz la spital. Amicul meu a stat o lună pe chimicale şi i-au cedat rinichii.
Răspunde
Îmi amintesc că într-o perioadă Fitospray era tare popular în rândul vedetelor. Sigur, nici acum nu s-a schimbat nimic. Am comandat şi eu.
Răspunde
De ce v-aţi năpustit asupra fetei? Fiecare e liber să slăbească cum vrea. Dacă vă place să staţi juma de viaţă în sală, n-aveţi decât. Eu am decis să beau Fitospray , în loc să-mi bat joc de organism.
Răspunde